Foto

De Mozaïek schaatst

Vandaag zijn we met de hele school, alle kinderen van het 1e t.e.m. het 6e leerjaar gaan schaatsen. Voor sommigen was dit de eerste keer en was het soms wat wiebel-achtig... maar iedereen vond het SUPER tof ! ! !

Een zieke Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas kwam op bezoek... maar hoe erg was dit? Iedereen was ziek!!! Door het koude en slechte weer hadden ze allemaal last van Espannitis!

Moza stuurde post uit Frankrijk.

Wat een leuke verrassing: na Londen, reisde Moza door naar Frankrijk.

Moza is vertrokken naar Londen.

Na een spannende reis met veel bagage is Moza eindelijk aangekomen in Engeland. Het was wel uitkijken, want al het verkeer rijdt er aan de verkeerde kant van de straat en er rijden ook hele rare grote rode hoge bussen...

Moza kwam op bezoek.

Moza stuurde een kaart.

En plots zat er een verrassende kaart in de brievenbus van De Mozaïek...

Leerlingenraad

De leerlingenraad vergaderde over de activiteiten die ze graag zouden willen doen op school n.a.v. KERSTMIS. En ze kregen ook een volgende opdracht mee om te bespreken in de klas.

Wat is dat allemaal?

Er hangen allemaal vreemde dingen in de gang? Wie weet hier meer over?

Rode Neuzen Dag 2019

Vandaag kleurde onze school rood n.a.v. de Rode Neuzen Dag!

Sprint-infoavond

Leerlingenraad

De leerlingenraad vergaderde over de nodige regels i.v.m. de nieuwe speelplaats en over de activiteiten die ze graag zouden willen doen voor en tijdens het sinterklaasfeest op school

Naschoolse opvangactiviteit

Juf Liesbeth leest voor uit een boek en daarna volgt een creatieve verwerking van het verhaal dat deze keer te maken had met Halloween....

Leerlingenraad

Vandaag kwam de leerlingenraad van dit schooljaar voor de eerste keer samen. De verkozen leerlingen debateerden over de postieve en minder postieve aspecten van de nieuwe groen speelplaats. Het was een boeiende middag.

Onze fun-middagclubjes

Kinderen kiezen een leuke activiteit uit het aanbod tijdens de middagpauze: - speelzaal (tafeltennis, tafelvoetbal, darts, vier op een rij) - acrogym - bouwclub (met allerlei materialen bouwsels bouwen) - gezelschapsspelen - dans

De nieuwe groene speelplaats en buiten-muurschildering

Wat jaren geleden begon als een droom, werd uiteindelijk werkelijkheid. Na vele plannen, meetings, afspraken en aanpassingen begonnen de werken vorig schooljaar. Afgelopen vrijdag mochten we samen met de kinderen, oudleerlingen, ouders, vrienden, buurtbewoners en iedereen die interesse had de nieuwe speelplaats ontdekken. Wat een feest was dat!?! Onder een stralende zon, stroomden alle nieuwsgierigen toe, ook Bjorn Van Poucke (curator van de muurschildering) en Bieke Verlinden (schepen van zorg en welzijn) zakten af naar Kessel-Lo.

SVS-veldloop

Op woensdag 25 september namen onze toppers deel aan de jaarlijkse veldloop. Proficiat aan alle deelnemers!

Startviering in de kerk

We zijn met de hele school vrijdag naar de kerk geweest om het nieuwe schooljaar samen te vieren en te starten.

Speelplaatswer(k/f) II

De werken aan de speelplaats gaan tijdens de vakantie gewoon door.

Speelplaatswer(k/f) I

Er is al veel gebeurd tijdens de vakantie aan de speelplaats.

Afscheidsfeest 6e leerjaar

Afscheid nemen van de jongens en meisjes, en ook een aantal ouders van de ouderraad, die onze school verlaten en hun weg verder zetten na een welverdiende vakantie! Proficiat iedereen!

KiVa-slotfeest

Samen maakten we er een geweldig feest van. Het KiVa-slotfeest was super dankzij I E D E R E E N!

Waterpret in het Provinciaal Domein

Alternatieve speelplaats

Omdat er aan de huidige, oude, speelplaats zal gewerkt worden, hebben we leuke alternatieven in petto... Spelen tijdens de middag is top!

Sportdag

Iedereen heeft deelgenomen aan de teambuilding SPORTDAG! Zalig sporten en bewegen, een hele dag lang met "families" en onze eigen klas.

Speelplaats-krijttekening

Met een reuzegrote krijttekening nemen wij afscheid van onze speelplaats. Iedereen werkt samen aan De Mozaïek-boom waardoor we een schitterend resultaat realiseren. Proficiat aan alle kunstenaars!

Kiva-Carnaval

Glazen Bureau #DWW18

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x