Ouderraad - werkgroepen - karooke

Iedere maand zit het Karooke, de maandelijkse nieuwsbrief/schoolkrant voor en door ouders van De Mozaïek, mee in de boekentas van jullie kind.

Het Karooke is een laagdrempelig communicatiemiddel voor alle ouders, kinderen en leerkrachten van de school. Jaarlijks worden er 11 nummers uitgebracht.

In het Karooke staan verslagen van schoolactiviteiten (vergaderingen ouderraad, schoolfeest, info-avonden, koffie op de stoep, frietjesfeest, etc.). Ook nieuwtjes van de school worden uitgewisseld (over lopende projecten, nieuwe leerkrachten, projectweken, …). Ook de maandelijkse agenda van de school (en alle klasactiviteiten) wordt meegegeven. Er verschijnen stukjes van leerlingen over hun schoolactiviteiten en interviews met ouders, leerkrachten en andere personen die een betekenisvolle rol spelen (of hebben gespeeld) in en voor de school.

Verschillende rubrieken keren met een zekere regelmaat terug, zoals daar zijn : Wist-je- datjes, Brede School, Reis rond de Wereld, Vragen Staat Vrij, Zus & Zo, In de Kijker, KiVa, Mozaïek-reporters, 15 in 2015, Verbeter de Wereld, de KUS, …

Met het Karooke brengen we zo de wereld van de school bij de ouders thuis binnen (en omgekeerd). Het Karooke slaagt er in om alle ouders, kinderen en leerkrachten van De Mozaïek te verbinden met elkaar.

Hier vind je alle edities van ket Karooke.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x