3e leerjaar

Hoera! We hebben de mollen ontmaskerd en verdienden genoeg geld (dit moesten we nog zelf zoeken in het provinciaal domein) om te gaan zwemmen. Het was heerlijk in het water! Nu genieten van een weekend om terug tot rust te komen .


De dag begon in de put. Er kwam een agent en zij vertelde dat er een moord gepleegd was op meester Christophe. Wij moesten zoeken 'wie' het gedaan heeft, 'waar' de moord was, 'met welk voorwerp' en 'waarom'.
Nadien werden we in 4 groepen verdeeld. Wij gingen eerst naar hal 5 en hier was het ‘alles op wieltjes’.

Toen leerden we een dans op het EK-lied. 

Voor het middageten gingen we even terug naar school. 

In de namiddag moesten we uit een kamer geraken door vragen en codes op te lossen. Het was een soort van escaperoom. 

Als laatste gingen we boogschieten en parkoer. 

Er was nog even tijd om ons koekje op school op te eten.
Emma, Stien, Ida


We zijn de dag gestart met een Molspel op school. Verspreid over de speelplaats hingen er kleuren met een cijfercode onder. Deze moesten we onthouden om in de put op een post-it te schrijven en bij de juiste kleur te hangen. Hier werd er nogal gemold: post-its die eerst juist hingen, werden verplaatst of juiste codes werden vervangen door een foute. Ook waren er opdrachten die we moesten volbrengen, zoals: 50 papieren bootjes vouwen, een knikkerbaan van 5 meter lang maken, puzzels oplossen, ... Hier werd 4200 mollar mee verdiend.
Nadien wandelden we naar Heuvelhof. Elke klas maakte een kamp waar een bal in lag en iedereen van deze klas kreeg een sjaaltje in dezelfde kleur. We moesten proberen de bal uit het kamp van een andere klas te halen. Je mocht alleen lopen wanneer je nog een sjaaltje had. Kwam iemand dus te dicht bij ons eigen kamp, probeerden we het sjaaltje af te pakken.

Nadien mochten we nog een half uurtje vrij spelen.


Verslagje derde leerjaar:
Deze morgen speelden we een Molspel in de bus terwijl we naar de zee reden. Het was een reisbingo.
Daarna mochten we spelen op het strand en in de zee. Dat was heel leuk!! We zagen ook 2 kleine kwalletjes.
In de namiddag kregen we extra water en een ijsje.
Daarna reden we terug naar school om frietjes te eten.
Najma


De dag begon in de put met een groot molspel. We zochten tips die verstopt waren op de speelplaats om zo iedereen in groepen te verdelen voor de activiteiten van de dag. We verdienden 2600 mollar van de 5000 die we konden verdienen. Toen wandelden we naar de Kesselberg. Iedereen deed 2 activiteiten. Ik deed lasergame en frisbee en vond het heel leuk. De andere activiteiten waren bushcraft, kampen bouwen, vendelen, paintball. Tot slot moesten we nog een stevige wandeling terug doen om op tijd op school te zijn.

Sylvijn


3e leerjaar
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x