6e leerjaar

We sloten onze week af in het Provinciaal Domein. Wat een luxe, we hadden het zwembad voor ons alleen! Dat was genieten! Daarna konden we ons nog even uitleven op de speelvelden in de buurt.
Het was een mooie afsluiter van deze onvergetelijke week!


Na 10km fietsen kwamen we vlot en veilig aan in Kortbeek-Dijle. Na een korte instructie over de afvaart vertrokken we per drie met de kano richting Heverlee. Het was soms koud, spannend, zonnig, nat, droog,... maar vooral heel leuk. Zo hebben we elkaar ook eens op een andere manier leren kennen.


Vandaag veroverden we de stad. We speelden een leuk Monopoly spel waarbij we zoveel mogelijk straten moesten veroveren. Wie de meeste opdrachten tot een goed einde bracht, won het spel. Yana, Kebron, Jules, Bas, Linde en Nout speelden het spel het meest strategisch en wonnen zo het spel. Een dikke pluim voor iedereen, want jullie enthousiasme werd beloond op een ijsje.


Tussen de buien door hebben we 15km gewandeld in de bossen van Kessel-Lo. Soms was het heel vermoeiend. Gelukkig werden we op het einde van onze tocht getrakteerd op marshmallows aan het kampvuur. Uitgeteld, uitgeregend maar nog steeds met de glimlach. We kijken al uit naar morgen!

6e leerjaar
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x